Resposta als riscos col.lectius de múltiples víctimes

imagen de la escena_

Els Riscos col·lectius  de múltiples víctimes solen afectar a un número ingent de persones, on hi ha morts i ferits greus. Solen ser incidents que generen al mateix temps alarma social. En els primers moments cal garantir i treballar perquè l’incident no vagi a més i preservar la vida de les persones, el que requereix que els equips d’emergències actuïn de manera ràpida i coordinada, in situ i traslladant als ferits a hospitals .

L’atenció psicològica urgent als afectats , desprès de la intervenció mèdica, es un recurs de primer nivell per ajudar a afrontar les conseqüències de l’incident, en els afectats que han perdut familiars i han de fer front al dol traumàtic, i als supervivents que han d’afrontar conseqüències tant físiques com psicològiques.

Sips&emergències disposa de professionals per intervenir de manera immediata, en les properes hores i dies de l’incident. Adaptant l’assistència psicològica a les necessitats immediates i als processos de rehabilitació psicològica que perdurin en el temps. 

Copyright© 2014 - 2023 SIPS  | Avís Legal |  Designed by Imagium Imagium

Facebook

Twitter

Google Plus